Paimion veroprosentin korotus tyssäsi hallituksessa

0

Paimion kaupunginhallitus ei halua korotusta ensi vuoden tuloveroprosenttiin. Hallituksen kanta muodostui tiukan äänestyksen myötä. Vaihtoehtona oli kaupunginjohtaja Jari Jussinmäen pohjaehdotus tuloveroprosentin korottamisesta ensi vuodelle nykyisestä 20,25 prosentista 20,75 prosenttiin. Hallitus äänesti tasan 5-5, jonka jälkeen puheenjohtaja Jukka Hongiston (kok.) ääni ratkaisi hallituksen kannan.

Paimion kaupunginhallitus esittää siis kaupunginvaltuustolle, että Paimio pitää tuloveroprosenttinsa ennallaan. Esityksen tuloveroprosentin ennallaan pitämisestä teki kokoomuksen Timo Ilola. Äänestyksessä  Ilolan ja Hongiston tavoin tuloverotuksen ennallaan pitämisen puolesta äänestivät kokoomuksen Seppo Santala, keskustan Markku Määttänen ja kristillisdemokraattien Eeva Heurlin.

Kaupunginjohtajan ehdottaman veronkorotuksen kannalla olivat keskustan Heikki Kuparinen ja Satu Nurmi, SDP:n Matti Pajala ja Timo Virta sekä vihreiden Sini Heino.eurokolikko

Lue lisää 11.11.2014 lehdestä