Jannesta Vuoden poliisi

1

Ylikonstaapeli Janne Aro-Heinilä on Lounais-Suomen poliisilaitoksen vuoden poliisi. Paimiossakin jonkin aikaa poliisina työskennellyt Aro-Heinilä on viimeiset vajaat kymmenen vuotta toiminut päihderikosten kenttävalvontatyössä ryhmän johtajana.
Palkitsemisperusteluissa todetaan, että Janne Aro-Heinilän arvot, asenne ja työmotivaatio ovat huippuluokkaa. Hänen ansiotaan on, että päihteiden käyttöön liittyvä kenttävalvonta on työmuotona laajentunut koko poliisilaitoksen alueelle.
Aro-Heinilän ja hänen ryhmänsä työn voimakkaimpana painotuksena on puuttua nuorten päihdekokeiluihin niin varhain kuin mahdollista. Poliisin sidosryhmien keskuudessa Aro-Heinilä on arvostettu ja päihdekäyttäytymiseen liittyvistä mielipide-eroista huolimatta hän on sitä myös poliisitoimenpiteiden kohteeksi joutuvien keskuudessa.

jannea

Lue lisää 19.12.2014lehdestä

1 KOMMENTTI

  1. “Poliisin sidosryhmien keskuudessa Aro-Heinilä on arvostettu ja päihdekäyttäytymiseen liittyvistä mielipide-eroista huolimatta hän on sitä myös poliisitoimenpiteiden kohteeksi joutuvien keskuudessa.”

    Kannabiksen takia Jannen syrjäyttämätkö häntä arvostaisivat? Tuskin.

Kommenttien lisääminen on estetty.