Karavaanarit pysyvät Sarapistossa

0

Sauvon kunnan ja SF-Caravan Sauvon Seutu ry:n välinen Sarapiston alueen vuokrasopimus on neuvoteltu uusiksi. Uusi sopimus astuu voimaan 1.1. 2016, ja on pitkälti entisen mukainen. Indeksin sidottu vuosivuokra on 3000 euroa ja vuokra-aika 20 vuotta. Osapuolilla on vuoden irtisanomisaika, ja irtisanomisen pitää tapahtua joulukuun loppuun mennessä.
Sarapistossa on uimaranta, uimarannan sauna sekä asuntovaunualue oheisrakennuksineen. Sauvolaisilla ja kesäasukkailla on jatkossakin oikeus käyttää virkistysaluetta ilmaiseksi sekä saunoa yleisillä vuoroilla. Vuokralainen, eli karavaanarit sitoutuvat pitämään alueen siistinä, huolehtivat jätehuollosta ja valaistuksesta. SF-Caravan yhdistys myös valvoo aluetta kesäloma-aikana ja muulloinkin harkintansa mukaan.

Lue lisää 19.12. 2014 lehdestä