Tapettu nainen löytyi jäteastiasta Paimiosta

0

Paimio
Taina Tukia
Entistä aviomiestä epäillään vuonna -76 syntyneen turkulaisnaisen taposta. Omaisten huolesta torstaina käynnistynyt etsintä päättyi sunnuntaina iltapäivällä siihen, että naisuhri löytyi Paimion keskustassa olevasta yleisestä jätteiden keruusäiliöstä. Mies vangittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa maanantaina todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä ja rikosta tutkitaan tässä vaiheessa tappona.
Uhrin omaiset ottivat yhteyttä Lounais-Suomen poliisin torstai-iltana 4.12.2014 klo 19.04, kun epäilivät naisen kadonneen kotoaan Runosmäestä.  Omaiset epäilivät  -73 syntyneen entisen aviomiehen liittyvän henkilön katoamiseen ja poliisi otti miehen kiinni. Pariskunta oli eronnut syksyllä, molemmilla on alaikäisiä lapsia, mutta ei yhteisiä. Omaisten mukaan ero oli riitaisa ja naisen luokse on ollut kotihälytyksiä aiemmin.
Poliisi suhtautui alusta asti vakavasti ilmoitukseen ja henkirikoksen mahdollisuuteen. Tutkijoiden suoritettamien etsintöjen aikana mm. seudun jätehuolto ja kuljetukset  keskeytyivät käytännössä kahdeksi päiväksi. Poliisi osoittaa kiitokset hyvästä yhteistyöstä sekä Turun seudun puhtaanapitoyrityksille että Turun kaupungin jätehuoltoviranomaisille.

Pitkä etsintä päättyi sunnuntaina iltapäivällä siihen, että uhri löytyi jätekeräysastiasta Paimiosta.

Lue lisää 9.12.2014jateastia. lehdestä