”Voidaanko taas soittaa Robinia?”

1
Tanssikurssia sovelletaan ryhmäläisten kykyjen mukaan. Yksi osallistujista on tanssinut mukana pyörätuolissa. Ryhmää vetää Emmi Tiermas (keskellä). Vasemmalla Robin-tanssia tanssii Sofia Hautamäki, oikealla Armi Kaarisalo.
Tanssikurssia sovelletaan ryhmäläisten kykyjen mukaan. Yksi osallistujista on tanssinut mukana pyörätuolissa. Ryhmää vetää Emmi Tiermas (keskellä). Vasemmalla Robin-tanssia tanssii Sofia Hautamäki, oikealla Armi Kaarisalo.
Tanssikurssia sovelletaan ryhmäläisten kykyjen mukaan. Yksi osallistujista on tanssinut mukana pyörätuolissa. Ryhmää vetää Emmi Tiermas (keskellä). Vasemmalla Robin-tanssia tanssii Sofia Hautamäki, oikealla Armi Kaarisalo.

– No niin, sitten lähdetään lämmittelemään! Ottakaa oma tila, ja kun laitan musiikkia, saatte liikkua sillä tavalla kuin itse haluatte, kertoo tanssinopettaja Emmi Tiermas TanssiStudio Pointin salissa Piikkiön keskustassa.

– Voidaanko soittaa Robinia? 13-vuotias Sofia Hautamäki Piikkiöstä kysyy heti.

Seuraavaksi jännitys tiivistyy, kun pohditaan, kuinka monta sormea tanssinopettajalla on pystyssä. Tytöt päätyvät oikeaan lukuun: kahdeksaan. Seuraavan kappaleen aikana liikkeet tehdään kahdeksaan laskien.

– Voidaanko taas soittaa Robinia? Sofia kysyy toiveikkaana.

Sofia ja ja Armi Kaarisalo ovat TanssiStudio Pointin kehitysvammaisten tanssikurssilla. Kurssi otettiin tänä syksynä ensimmäistä kertaa Pointin kurssivalikoimaan.

– Tanssitunnin runko ei periaatteessa eroa perustanssitunnin pitämisestä, kertoo ryhmää vetävä Tiermas.

Uudet innokkaat tanssinystävät voivat tulla mukaan kevätlukukauden alkaessa.

Lue lisää kehitysvammaisten tanssikurssista 5.12.2014 lehdestä

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.