Jaksellaan on uusi liikuntafirma Paimiossa

0
Janna Aksela kahvakuulailee Piikkiön Yhtenäiskoulun pihalla tiistaisin kokoontuvan ryhmän kanssa.

 Paimiolainen Janna Aksela on yksi niistä monista joita mukava elämä herkkuineen on vienyt mukanaan. Korjausliikettä hän yritti monin tavoin ja useamman kerran muun muassa karppauksen ja kaalisopan syömisen kautta. Lopullinen herätys tuli vasta liikunnan ja terveellisten elämäntapojen kautta.
– Olen entinen jojoilija, tunnesyöppö, tekosyiden keksimisen mestari, jolla ei ollut minkäänlaisia rajoja jos kaapeista on sattunut löytymään jotain hyvää.
– Uskon tietäväni paljonkin siitä tuskasta, jota liikunnan aloittaminen ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen yleensä aluksi tuottaa. Muutama vuosi sitten innostuin uudelleen liikkumisesta ja salilla käymisestä ja tuona aikana löysin kadotetun liikunnan ilon ja opettelin terveellisen syömisen perusteita, muistelee Janna Aksela.
Äskettäin oman “Jaksellaan”-liikuntapalveluita tarjoavan yrityksen perustanut Janna Aksela on kolmekymppinen vaimo, kahden tyttölapsen äiti, kahden koiran omistaja ja asuu maalla Paimiossa, kuten hän itse asian ilmaisee. Personal trainer, kahvakuulan- ja toiminnallisen harjoittelun ohjaaja sekä sosiaalialan ylemmän ammattikorkeakoulun tutkinnon suorittanut.
– Liikunta- ja hyvinvointipalvelut “Jaksellaan” on yhden naisen sivutoiminen yritys, joka tarjoaa personal trainer ja liikunnanohjauspalveluita pääsääntöisesti Paimion ja lähikuntien alueella. Kesän ja syksyn 2014 aikana toiminta on ollut pääsääntöisesti yksilö- ja ryhmäohjauksena toteutettua ns. toiminnallista harjoittelua ulkokentällä, kertoo Janna Aksela.
– Tunnit suunnittelen pääsääntöisesti niin, että jokainen voi liikkua oman kuntonsa mukaan ja liikkeitä voidaan skaalata sekä vaihtaa asiakkaan taitojen ja rajoitteiden mukaan.

Janna Aksela kahvakuulailee Piikkiön Yhtenäiskoulun pihalla tiistaisin kokoontuvan ryhmän kanssa.
Janna Aksela kahvakuulailee Piikkiön Yhtenäiskoulun pihalla tiistaisin kokoontuvan ryhmän kanssa.

Luvassa lisää printtilehdessä!