Liukkaus haastaa liikenteessä

0
Karunantietä hiekoitettiin reilusti heti tiistaina.

Tiistaiaamun aluksi Sauvossa Karunantiellä lähellä Tapilan tienhaaraa oli linja-auto poikittain liukkaalla tiellä ja moni sauvolainen oppilas odotteli turhaan kyytiä kouluun. Sauvon koulu ohjeisti myöhemmin Wilman kautta, miten perheiden kannattaa toimia jos kuljetus on myöhässä tai jää saapumatta. Jos kuljetus on myöhässä yli 25 minuuttia, oppilaalle voi antaa ohjeeksi palata kotiin odottamaan tietoa kuljetuksesta. Wilmassa annettiin myös yhteystietoja suoraan liikennöitsijöille.
Karunantie oli yksi pahimmista liukasteluteistä tiistaina, ja nyttemmin se on hiekoitettu. Moitteita some-keskusteluissa kuului myös Sauvo-Kemiöntien tiistaisesta kunnosta, ja itse asiassa vähän levikkialueen joka kolkalta. Kelit haastavat liikkujia nyt todenteolla, meneillään lienee yksi talven liukkaimmista viikoista.
Vaihtelevat kelit jatkuvat edelleen ainakin sääennusteiden mukaan. Kuntsarissa huomenna perjantaina painotetusti muutakin liikenneasiaa.

Karunantietä hiekoitettiin reilusti heti tiistaina.
Karunantietä hiekoitettiin reilusti heti tiistaina.

Lue lisää 16.1.2015 lehdestä