Tuottaja, miksi Vistan Kino ei saanut Varesta?

5
Tuottaja Markus Selin pitää Paimion Vares-kohua liioiteltuna. Solar Filmsin valokuva on elokuvasta Vares - Sheriffi.
Tuottaja Markus Selin pitää Paimion Vares-kohua liioiteltuna. Solar Filmsin valokuva on elokuvasta Vares - Sheriffi.
Tuottaja Markus Selin pitää Paimion Vares-kohua liioiteltuna. Solar Filmsin valokuva on elokuvasta Vares – Sheriffi.

Vistan Kino on Suomen ainoa elokuvateatteri, joka ei halustaan huolimatta saanut uusinta Vares-elokuvaa levitykseen. Elokuva annettiin Paimiossa vain Bio Staralle. Tuottaja Markus Selin Solar Filmsistä, miksi tällainen ratkaisu?

Meillä on oikeus valita tuotteemme jälleenmyyjät.

Mittasuhteet on kadotettu tässä asiassa. Eiväthän ihmiset nosta kapinaa, jos Vaasan leipää saa K-kaupasta mutta toisesta ei.

Vistan Kinon teatterinjohtaja on Facebookissa yllyttäytynyt asiasta. Hän on valinnut oman linjansa ja joutuu toimimaan sen mukaan tulevaisuudessakin.

Halusimme kokeilla kohdistaa tuotetta eri elokuvateattereihin. Nykyään jos paikkakunnalla on kaksi elokuvateatteria, molemmat ajavat 3–5 samaa leffaa, eikä katsoja tiedä, mihin aikaan hänen haluamansa leffa menee. Olisi hyvä, että molemmissa teattereissa olisi vain muutama leffa, jolloin ei olisi niin sekavaa.

Milloin asiasta tehtiin päätös? Lue lisää 16.1.2014 lehdestä

5 KOMMENTIT

  1. Yllyttäytynyt? Mitä se on? Facebookissa teatteri vastasi asiakkaan kysymykseen. Ei mielestäni ole provosoinut mitään. Asiakkaat kylläkin ovat tyytymättömiä. ja provosoituneet.

  2. Typerää touhua, johon ei ainakaan meikäläinen halua hiukkaakaan sotkeentua, eli ainoa vaihtoehto on käydä katsomassa uusin Vares Turussa.

  3. Rauhoittukaa nyt jo! Kuten Selin sanoi juuri luukusta tipahtaneessa Kuntsarissa: Elokuva on paikkakunnalla nähtävänä. Älkää valittako. Yhä enemmän ed. teatterin hoitajan savustusjutut alkavat tuntua todelta, jos eivät MTK ihmiset voi tarttua Staran ovenkahvaan. Se kahva sentään on paikallisen yrittäjän joka piti MTKllekin elokuva teatteria pystyssä vuosikaudet! Mikä ainoa vaihtoehto on käydä katsomassa Vares Turussa kun se paimiossakin nähtävänä on? Yhtä lailla käsittääkseni päätöksen tehnyttä tuottajaa rahoitetaan katsotaan se elokuva sitten missä vaan? Ihan turha syyttää jos paimion palvelut kuihtuvat kun asenne on tämä! Staraan katsomaan vares ja Vistan Kinoon joku muu elokuva niin tasapaino säilyy ja sopu myös ja mutinat poiis jo lopultakin!

  4. Tässä kylässä elokuvissa käymisestä tehdään kannanotto, olet puolesta tai vastaan, riippuen siitä kumman teatterin ovenripaan tartut. Ne jotka eivät halua sotkea elokuvissa käyntiä kannanottoon voivat ajella motaria pitkin Turkuun

  5. Huomasin järkytyksekseni, ettei Taken 3 elokuvaa näytetty sunnuntaina kuin Vistan Kinossa, ei lainkaan Bio Starassa. Kyllä nyt minä ajan vähintään Helsinkiin katsomaan sitä, sillä niin minä mieleni pahoitin. Onhan elokuvateatterien näytännöt se elämää suurempi asia, sillä kaikki muut asiat Paimiossa on jo hyvin

Kommenttien lisääminen on estetty.