Uuden vuoden avajaiset saivat kiitosta

0
Uusi vuosi otettiin Paimiossa vastaan muutaman vuoden tauon jälkeen ilotulituksin.
Uusi vuosi otettiin Paimiossa vastaan muutaman vuoden tauon jälkeen ilotulituksin.
Uusi vuosi otettiin Paimiossa vastaan muutaman vuoden tauon jälkeen ilotulituksin.

Paimion uuden vuoden avajaiset ilotulituksineen houkutteli paikalle paljon väkeä, myös lapsiperheitä, olihan tapahtuma sijoitettu nimenomaan heitä varten jo aaton alkuiltaan. Tapahtuman järjestivät Paimion Yrittäjät, Paimion kaupunki ja Paimion seurakunta. Lyhyet ja paikallisesti positiiviseen suuntaavat puheenvuorot käyttivät kaupungin puolesta Eija Kairimäki, Yrittäjistä puheenjohtaja Anton Simolin ja seurakunnasta kappalainen Mika Ahtola. Näyttävästä ja paljon kiitosta keränneestä ilotulituksesta vastasi Timo Sjöblom.