Ruoska ei ole tänä vuonna hukannut pistettäkään

1

Paimion Ruoska ei ole menettänyt tämän vuoden puolella pistettäkään salibandyn 2. divisioonassa. Viimeisimpänä Ruoskan jyrän alle jäi sunnuntaina vieraskentällä euralainen putoamista vastaan taisteleva Karhukopla lukemin 6–9.
Ruoskan voittoputki on venynyt jo kuuden ottelun mittaiseksi, eikä valmentaja Sauli Malmilehto muista, että lähivuosina olisi päästy vastaaviin lukemiin.
– Kyllä siinä täytyy varmaan ainakin viisi, kuusi vuotta mennä taaksepäin, kun olemme olleet yhtä hyvässä putkessa. Tiesimme jo vuodenvaihteessa, että näissä kuudessa ensimmäisessä pelissä on kaikissa saumat voittoon. Hyvin on joukkue vastannut huutoon, Malmilehto kiittelee.
Ruoska pelasi tuplaviikonlopun, sillä lauantaina vastaan asteli kotikentällä SB-Areenalla sarjan jumboksi juuttunut paikallisvastus kaarinalainen West Coast Sheriff’s. Ruoska voitti nihkeän ottelun lopulta 6–4.
Vaikka tuloksellisesti viikonloppu oli Ruoskalle täydellinen, näki Malmilehto myös petrattavaa.
– Varsinkin Sheriffejä vastaan oli pientä kurittomuutta. Olemme tottuneet antamaan pallonhallinnan vastustajalle ja iskemään tiukasti vastaan, kun paikka aukeaa. Näissä peleissä jouduimme pitämään itse palloa, eikä joukkue oikein ollut tottunut siihen.

Ruoskan Kim Hartman on noussut liigan kovimpien maalivahtien joukkoon.
Ruoskan Kim Hartman on noussut liigan kovimpien maalivahtien joukkoon.

Lue lisää 17.2.2015 lehdestä

1 KOMMENTTI

  1. Tää nyt tulee hiukan jälkijunas mut tulipa vaa mielee taas ku eile tuli uus lehti.

    20v Euras asuneen tiedän et siel ei muistaaksen oo lainkaa omaa “säbätiimii”, Säkyläst kyl löytyy karhukopla misä toki pelaa euralaisiiki.
    Syytä en varmaks muista miks karhukopla pelis pelaa Euras mut muistelisin et oma halli oli / on remontis ja päättivät pelata Euras tämän kauden.

    Oikasta asiaa ei tarvii, tää oli lähinnä niiku huomautus ens kertaa varten =]

Kommenttien lisääminen on estetty.