Haka kasvu-uralla

0

Perjantaina 60-vuotisjuhlaa viettänyt paimiolainen urheiluseura Haka on kasvu-uralla. Seuran kivijalat, eli jalkapallo ja jääkiekko ovat vankistuneet ja onnistuneet kasvattamaan sekä harrastaja- että katsojamääriä merkittävästi viimeisten parin vuoden kuluessa. 60 vuoden historiaan mahtuu vaihteleviakin vuosia, mutta nyt tekemisestä huokuu määrätietoisuus ja asiantuntevuus.
Puheenjohtaja Kirsi Haltia määrittelee Hakan tavoitteiksi jatkossa olla hyvin johdettu ja organisoitu seura, jossa kaikenikäisten ja -tasoisten liikkujien on mukava harrastaa.
Hän muistuttaa, että Haka on todellinen koko perheen seura jo nyt.
– Meillä on toimintaa aina jääkiekkokoulutusta seniorikiekkoon sekä perhefutiksesta kilpajoukkueisiin tai aikuisten harrasteporukoihin asti. Tavoitteena on luonnollisesti ylläpitää tämä kaikki myös jatkossa.
Seuran viimeisten kymmenen vuoden kasvu-ura on esitelty historiikkivihkosessa, joka jaetaan paimiolaisiin koteihin tällä viikolla. Vihkonen täydentää seuran 50-vuotishistoriikkia.
Makupaloja seuran menneistä vuosikymmenistä on tarjolla myös juhlanäyttelyssä Paimion kaupungintalon parvella 10.4. asti

Näyttelyn avannut Haka kasvatti Mika Ojala vaihtoi kuulumisia Jari Tranbergin kanssa. Tranberg oli aiemmin vuosia Hakan puheenjohtajana.
Näyttelyn avannut Haka kasvatti Mika Ojala vaihtoi kuulumisia Jari Tranbergin kanssa. Tranberg oli aiemmin vuosia Hakan puheenjohtajana.

Lue lisää 31.3.2015 lehdestä