Kohti vaaleja

0
Ville Valkonen asuu Paimiossa mutta on töissä Helsingissä.
Ville Valkonen asuu Paimiossa mutta on töissä Helsingissä.

Paikallisista eduskuntavaaliehdokkaista Ville Valkonen tuntee todennäköisesti parhaiten eduskunnan päätöksentekoa varten tehdyn taustatyön. Hän työskentelee kokoomuksen ryhmäkansliassa ja tekee sitä työtä, jota poliitikot tarvitsevat: tekee analyyseja, kirjoittaa puheita ja muistioita, hoitaa sidosryhmäsuhteita ja viestintää.

– Hyvä yhteiskunta on sellainen, joka saa meistä esiin parhaimman oman itsemme, hän kommentoi.

Hän haluaisi poistaa kannustinloukkuja ja keventää ansiotuloverotusta. Ansiosidonnaisen työttömyysturvan pitäisi koskea kaikkia ihmisiä, mutta sen kestoa tulisi lyhentää. Ansiosidonnaista turvaa ei saisi menettää, vaikka lähtisikin yrittäjäksi.

Lue lisää 24.3.2015 lehdestä