PiPS:n B-tytöille futsalin piirimestaruus

0

Piikkiön liikuntahalissa pelattiin sunnuntaina loppuun tämän kauden Turun piirin futsal- sarjojen B-tyttöjen ja A-poikien sarjat. Pojissa Piikkiön palloseuran A-pojat olivat jo ennen viimeistä turnausta varmistaneet kultaiset mitalinsa ja piirinmestarin ylpeydellä joukkue hoiteli myös viimeiset pelit voittamalla VG-62:n Naantalista 6-4 ja TPK:n Turusta 5-2.

Tyttöjen sarjassa sekä Piikkiön Palloseuralla, että Paimion Hakalla oli mahdollisuus voittaa piirinmestaruus. Joukkueiden piti selvittää päivän pelit voitoilla, jolloin mestaruus ratkaistaisiin keskinäisessä ottelussa. PiPs:n tytöt voittivatkin kaksi ensimmäistä peliään puhtaasti, mutta PaiHa pelasi tasan 1-1 Raision kanssa, joten odotetulla keskinäisellä kohtaamisella ei enää mestaruuden kannalta ollut merkitystä. Keskinäisessä ottelussa pelattiin kuitenkin kunniasta ja se näkyi molempien joukkueiden otteissa. Tasapelilla 2-2 PiPs:n tytöt siis piirinmestareiksi ja PaiHa:lle hopeaa.

Piikkiön B-tyttöjen riemua kultapelin jälkeen.
Piikkiön B-tyttöjen riemua kultapelin jälkeen.

Lue lisää 3.3.2015 lehdestä