Primadonna palaa takaisin

0
Primadonnan yritys täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Miia Salomaa-Nurmi osti Primadonnan Antero Tuomiselta.
Primadonnan yritys täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Miia Salomaa-Nurmi osti Primadonnan Antero Tuomiselta.

Piikkiön Juhlapalvelu Primadonna on toiminut 14 vuoden ajan Pukkilassa eikä vanhassa kunnanvirastossa 110-tien varrella. Silti lähes joka tilaisuudessa, joka pidetään Primadonnan tiloissa, joku kutsuvieraista käy kolkuttelemassa turhaan vanhan kunnanviraston ovia. Myös turkulaiset taksikuskit ajavat yhä sinne.

Huhtikuussa vanhasta paikasta tulee jälleen se oikea. Miia Salomaa-Nurmi osti Primadonnan liiketoiminnan Antero Tuomiselta. Hän jatkaa nykyistä pito- ja ateriapalvelua ja avaa Primadonnan alkuperäiseen kiinteistöön lounaskahvilan.

Riittääkö ravintolaan asiakkaita enää sen jälkeen, kun moottoritie vei ohiajavan liikenteen? Lue lisää 3.3.2015 lehdestä