Sydän paikallaan, ennätys tekeillä

0

Koomikko Sami Hedbergin maailmanennätyskiertueen kolme keikkaa täyttivät Vistan Kinon salin keskiviikkona. Ennen keikkoja Sami piipahti Paimion vanhainkodilla, jonne hän teki lahjoituksen tukeakseen talossa tarpeellisten valaisimien hankintaa.
– Jos ja kun jossain kohden on mahdollista auttaa, niin teen sen. Näin olen toiminut jo muutaman vuoden. Nyt äitini oli huomannut, että vanhainkodilla on tällainen tarve ja siitä se lähti, hän paljasti Askalaan vanhainkodille tekemänsä pikavisiitin jälkeen.
Koomikolla on siis lämmin sydän?
– Ajattelen niin, että jos pystyn esittämällä jakamaan iloa ja ihmiset antaa sille arvoa, niin voin välittää sitä arvoa hiukan myös eteenpäin, kertoo Hedberg, jonka lapsuudenmuistoista moni liittyy Sauvoon ja nykyinen vapaa-ajan kotikin on Sauvon Osmalahdessa. Mitä muuta Sami kertoi, lue lehdestä!
samihedbergnettiin

Lue lisää 27.3.2015 lehdestä