Syyttäjä kuvailee roskalaatikko-murhaa törkeäksi

0

Rikos1Paimiosta roskasäiliöstä löytyneen ruumiin kohtaloa setvittiin torstaina ja maanantaina Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Syytettyä syytetään murhasta, ja hänelle vaaditaan elinkautista vankeusrangaistusta. Asian pääkäsittely on päättynyt, ja tuomio annetaan huhtikuun puolessavälissä.

Syyttäjän mukaan vuonna 1976 syntynyt nainen tapettiin vakaasti harkiten, ja tekotapa oli julma ja uhrille tuskaa tuottava. Teko on syyttäjän mukaan törkeä. Teosta epäillään vainajan entistä aviomiestä.

Mies pakkasi ruumiin ja kuljetti sen pakettiautolla Paimioon jäteastiaan. Naisen avaimet ja matkapuhelimen mies vei Paimiossa toiseen jäteastiaan. Miehellä oli myös ollut mukanaan urheiluvälinekassi, jonka hän vei jäteasemalle Kaarinaan. Lue lisää 17.3.2015 lehdestä