Mautoralli pilaa Jokipuiston kentän pinnan

8
Kiinteistöpäällikkö osui viikonloppuna koiralenkillä Jokipuiston kentälle, kun mautoralli oli juuri päättynyt.
Kiinteistöpäällikkö osui viikonloppuna koiralenkillä Jokipuiston kentälle, kun mautoralli oli juuri päättynyt.

Jokipuiston lähivirkistysalueella Paimiossa on alettu harrastaa jälleen tänä keväänä mautorallia.

– Kaverit ajavat kentällä kahdeksikkoa niin, että sora lentää. Rallin jälkeen kenttä on kuin kynnöspelto, kiinteistöpäällikkö Olli Koivukangas harmittelee.

– Rannassa käy ihmisiä pyörätuolilla ja rollaattorilla, ja kurut tuottavat heille vaikeuksia. Ei ole mukavaa jalankaan kulkea kynnöspeltoa pitkin. Haittaa ja häiriötä tästä on.

Kenttää joudutaan lanamaan kaupungin kustannuksella. Silti kulkijat joutuvat kärsimään epätasaisuudesta, sillä lanaa ei oteta esille joka viikonlopun jälkeen.

Koivukangas osui itse paikalle viikonloppuna, kun mautoralli oli juuri päättynyt. Mopoautot oli jätetty kentälle parkkiin.

Onkohan jotain paikkaa, jossa nuorison harrastama mautokaasuttelu olisi ihan laillista? Lue lisää 14.4.2015 lehdestä

Artikkelin valokuva vaihdettu 17.4. kello 8.57 häirinnän vuoksi, jota on kohdistettu alkuperäisessä kuvassa näkyneisiin mautoihin. Toimitus pahoittelee sitä, että artikkeli on ruokkinut asiatonta käytöstä.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
kemal sahin
7 vuosia sitten

Vedettii vaa ympyrää eikä kaheksikkoo!!XD

nimetön
7 vuosia sitten

Tunnen sinisen mauton omistajan ja tiedän tapahtuneesta, sillä ei siellä rallia ajettu vaan tuli perässä kavereiden luo rauhallisesti… Huonoa mainetta vaan kylvätte toisista ilman syytä…

Urho Kakkonen
7 vuosia sitten

nimetön on 13.4.2015 klo 17.30
Mitä sitä nimettömänä huutelemaan. Ai “satut tuntemaan”? Pistä kakaras kuriin ja pois sieltä kentältä ajelemasta. Ei siellä varmaan niitä mopoautoja kuulu olla lainkaan, oli kuinka hiljaa ajettu tahansa!!!!

Jaakko Uusisto
7 vuosia sitten

Sinisen mopoauton omistaja ei ole ollut asiassa mukana, hän on parkkeerannut jälkeenpäin.

Nimetön.
7 vuosia sitten

Miksi syytätte Sinistä mopoautoiliaa? Hän ei ollut jutussa mukuna vaan minä yksin…. tv musta mauto.

kaikki on joskus ollut nuoria
7 vuosia sitten

En usko että mailmassa on yhtään ihmistä joka ei olisi ollut nuori ja tehnyt “pahojaan” on toki väärin pilata mummojen kulkuyhteydet. Eikä mopoautolla saa ees tehtyä niin syviä uria ettei siitä rollaatorilla pääsisi( ellei ole madalletu rollaattori! . Ei mulla muuta!

nimetön
7 vuosia sitten

Tämähän on ihan vääristettyä tietoa… Tutkikaa ensin ja käyttäkää silmiä ennen kuin teette lehti jutu… Kyllä ny pitäis tajuta että noin syviä ja pitkiä uria ei mopoautolla saa tehtyä. Huonoa mainetta kylvätte toisista ilman syytä…