Paimio-juoksussa satakunta liikkujaa

0

Perinteinen kevään merkki, Paimio-juoksu pinkaistiin sunnuntaina. Kosteassa säässä miesten kilpasarjan ( 10 km) voittoon pinkaisi paimiolainen Henri Ansio ajalla 33.25. Toiseksi sijoittunut Jussi Syväjärvi hävisi hänelle lähes kuusi minuuttia ja paimiolainen Lassi Juhanoja tuli maaliin kolmantena reilut kuusi minuuttia voittajasta.
Kaikkineen Paimio-juoksun eri sarjoihin starttasi reilut 70 aikuisjuoksijaa ja lisäksi lasten sarjoissa juoksijoita oli viisitoista. Eniten juoksijoita oli 17 ja viiden kilometrin hölkkäsarjoissa. Hölkkäsarjan pidemmän lenkin kiersi nopeimmin Markus Ilmarinen ajassa 1.09,39. Kymmenen kilometrin hölkän nopein oli Terho Eironen ajalla 42,52 ja viiden kilometrin hölkkälenkin kiersi nopeimmin Kaj Kivimäki ajassa 22,07. Päivän ohjelmassa oli myös lenkit kävelijöille ja pyöräilijöille.

Juoksijat ja kävelijät ampaisivat matkaan yhteislähdössä.
Juoksijat ja kävelijät ampaisivat matkaan yhteislähdössä.

Tulokset liitteenä.PAIMIO JUOKSU PUSSITIEJUOKSUN TULOKSET Tulokset Paimiojuoksu_2015