Yrittäjät haastoivat virkamiehet ”oikeisiin töihin”

0

Lauantaina 11.4. alkava ja viikon verran kestävä Kaarinan yrittäjyysviikko on ohjelmaltaan ja laajuudeltaan mahdollisesti jopa ainutlaatuinen. Teemaviikon keskeisiä toteuttajia ovat paikalliset yrittäjäyhdistykset, Kaarinan Yrittäjät ry ja Piikkiön Yrittäjät ry, joista edellistä luotsaa Johanna Saarinen ja jälkimmäistä Petri Tölkkö. Kaarinan kaupunki osallistuu muun muassa siten, että kaupungin kaikki vastuualuepäälliköt menevät yrityksiin ”tettiläisiksi”, kaiketi kuitenkin enemmän kuulemaan yrittäjien toiveita, tarpeita ja kehittämisehdotuksia kuin tekemään raakaa työtä.

Piikkiön Yrittäjien Petri Tölkkö ja Kaarinan Yrittäjien puheenjohtaja Johanna Saarinen kertovat, että yrittäjyysviikolla halutaan muun muassa tukea pk-yrittäjien työkykyä ja jaksamista.
Piikkiön Yrittäjien Petri Tölkkö ja Kaarinan Yrittäjien puheenjohtaja Johanna Saarinen kertovat, että yrittäjyysviikolla halutaan muun muassa tukea pk-yrittäjien työkykyä ja jaksamista.