Ansion Sementtivalimon työntekijämäärä puolitoistakertaistui

0
Ansiovalimo5PAK
Ari-Pekka Ansio kertoo, että Ansion Sementtivalimo työllistää myös yli 20 henkilön verran aliurakoijia ja autoalaa.

Pitkäikäisestä paimiolaisesta yrityksestä, Ansion Sementtivalimo Oy:sta, kuuluu kiinnostavia uutisia: toimitusjohtaja Ari-Pekka Ansio kertoo, että valimolla on tällä hetkellä töissä 84 henkilöä – 25 henkilöä enemmän kuin viime vuonna.

– Asuntotuotanto on nyt ollut suhteellisen hyvässä vauhdissa viimeisen vuoden ajan, hän kertoo.

Mitähän valimo voisi antaa vinkiksi muille yrityksille, jotka koettavat sinnitellä taantumassa?

– Lähde rohkeasti hakemaan markkinoita muualta kuin lähiseudulta. Pääkaupunkiseudulla on isoja kohteita, mutta pienillekin yrittäjille jää siellä varmasti tekemistä, Ansio kommentoi.

Myös kiista Ansion Sementtivalimo Oy:n ympäristöongelmista on kääntymässä uuteen suuntaan. Lähinaapureilla ja valimolla on ollut sukset ristissä parikymmentä vuotta, ja aiempina vuosina naapurustolla on ollut – Paimion ympäristönsuojelusihteeri Sinikka Koponen-Laihon mukaan – aihettakin valittaa. Nyt ympäristölautakunta katsoi, että viimeisin lähinaapurien valitus ei anna aihetta jatkotoimenpiteisiin. Ovatko asiat siis muuttuneet? Lue lisää 22.5.2015 lehdestä