Mies maksoi pyörän kolhimisesta- ei pojan

0

Poliisi on kiinnostunut autoilijamiehestä, joka törmäsi maanantaiaamuna Littoisissa suojatiellä polkupyöräilijään. Mies kysyi 01- syntyneeltä pojalta lyhyesti kävikö mitään, haki automaatista käteistä ja maksoi 40 euroa pyörän kolhiintumisesta, ja lähti jatkamaan matkaansa. Vanhemmat tekivät poliisille jälkikäteen ilmoituksen ja asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Törmäys tapahtui suojatiellä Uusi Littoistentie 48 kohdalla 4.5. klo 07.55 aikaan. Poika lensi törmäyksen voimasta auton konepellille ja löi päänsä.

Henkilöautoa kuljettanut noin 30 – 40 -vuotias pitkätukkainen mies kysyi pojan mukaan, “onko kaikki ok”. Poika oli vastannut, että “kyllä kai, mutta pyörä on huonossa kunnossa”. Tämän jälkeen mies nosti läheisestä pankkiautomaatista 40 euroa ja antoi rahat pojalle korvauksena rikkoutuneesta polkupyörästä. Mies ei jättänyt pojalle edes yhteystietojaan.