Päällystystöitä Paimiossa

0

Tiistaina 26.5. alkavat päällystystyöt E18-moottoritiellä Tammisillan ja Vistan liittymän välillä noin 8,5 km:n matkalla. Päällystystöitä tehdään Turusta Helsingin suuntaan menevällä ajoradalla, ja toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta. Tällä kohteella liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään iltakuuden ja aamukuuden välisenä aikana. Päällystystyö kestää noin kaksi viikkoa. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.
Tällä viikolla tehdään päällystystöitä myös Paimiontiellä Tammisillan kohdalla parin päivän ajan. Tie on kaksikaistainen, ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Töitä tehdään päiväaikaan. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitus, ja nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.