Paimion ja Kaarinan uudet ylioppilaat

0

Paimion lukiossa lakitetaan tänä keväänä 65 uutta ylioppilasta:

Aamurusko Johanna, Alakylä Aleksi, Amiri Sharmin, Aro Leena, Cavén Anni, Christensen Ulla, Erälinna  Otto, Golbadan Vian, Heikonen Reetta, Hiltunen Ville, Holmroos Marianna, Hölsö Otto, Kaitsalmi Janne, Kantola Ronja, Katava Helmeri, Kivelä Hilda, Koski Oskari, Kuokkanen Fredrik, Lehtonen Elli, Lehtonen Sonja, Leino Jemina, Lindstedt Erkka, Litjo Sanni, Lottonen Eemeli, Lämsä Matias, Läpinen Nea, Masalin Jenni, Mikkonen Lotta, Moilanen Jaakko, Myllyperkiö Jasmin, Mäkelä Aleksi, Mäkinen Titta, Niit Betti, Nummenpää Niko, Nurola Lotta, Paasonen Eelis, Paloniemi Atte, Perälä Olli, Pesonen Akseli, Rahkonen Tomi, Reponen Niina, Reunanen Atte, Riikonen Anniina, Saariokari Santeri, Salminen  Anni, Salminen Oskari, Salminen Sonja, Sormunen Eero, Suominen Konsta, Särvä Vera, Säteri Miikka,  Tammelin Ella, Tapanainen Miko, Terho Topias, Toivonen Helena, Trei Carolyn,Tuomaala Tomi, Valliranta Vilja, Valtatie Lotta, Varjonen Aki, Vilpo Sami, Virtanen Pekka, Vornanen  Hanna, Vuori  Miika ja Örn Heidi.yolakkinetti

 

Kaarinan lukiossa lakitetaan tänä kevään 116 ylioppilasta:

Aaltonen Kaisa, Aarnio Suvi, Airikkala Aleksi,  Aittola Jenni, Arikka Roope, Arte Eetu, Augustin Heidi,  Bergbom Kira, Borman Tuomas,  Dargahi Saara,  Eräpohja Erika,  Haapsaari Enni, Haapsaari Essi,  Halonen Jaakko, Harberg Johanna, Hautamäki Kalle, Hautaviita Tommi, Heikola Venla, Heinonen Eveliina,  Heinonen Nea, Helminen Samuli, Hongisto Joni,  Honkaneva Katriina,  Hyytinen Juha,  Hyytiäinen Tero, Hämäläinen Viljami,  Härmälä Kamilla,  Isotalo Julia,  Jokinen Lauri,  Juujärvi Juhani ,  Järmälä Ohto, Järvenpää Roope, Kallio Ida , Kalliokoski Miska,  Kangasniemi Emmi ,  Karlsson Jere ,  Kauppi Nea, Ketola Noora,  Ketonen Anni,  Kolehmainen Linda,  Korpela Henna,  Koski Elina,  Koskinen Katja,  Kovalainen Katariina, Kujala Niklas, Kulmala Linda, Kunnas Peter ,  Kyntäjä Teemu,  Laitinen Vanessa, Lehtinen Lauri, Lehtinen Oskari,  Lehtonen Ilona, Lehtonen Jani ,  Lehtonen Lauri, Lehtonen Vilja, Lempiäinen Juulia ,  Lindeman Larissa, Lindholm Mia-Maria ,  Lindroos Harald,  Lindström Nico,  Lundström Dan Erik, Lähteenmäki Jesse, Mahkonen Nico, Mai Tri Thach,  Manner Niko, Myllylä Tomi,  Myllynpää Aleksi, Mäki Benjamin, Mäntyvaara Aatu, Neuvonen Joona,  Niemelä Petra, Nieminen Faisa,  Nikula Lotta, Nyman Josia, Pakkanen Topi, Polo Omar,  Pomrèn Jenna, Raita Kim,  Raitanen Roope,  Rantasalo Lauri ,  Rauhamäki Nelli, Rauman Daniel,  Rautiainen Laura, Rindell Joni,  Riuttanen Santeri,  Rossi Ilari ,  Saarela Joona,  Saarinen Jenna,  Saario Emilia, Salminen Samuli, Sausvaara Timi,  Siintola Emilia,  Siivonen Janne, Silvennoinen Juuso,  Sulin Julia,  Suominen Joni, Tanhuanpää Tuomas,  Tenho Miro, Tiitta Eva, Toimi Onni,  Tontti Akseli,  Tuomaala Eemil, Tuominen Konsta,  Tynys Eemeli, Törmänen Selena, Uddman Anni, Uski Valtteri,  Uusiperhe Teemu, Vaitinen Alina, Varjokivi Venla, Virtanen Anni, Virtanen Nuutti, Vuori Arne,  Värränkivi Viola, Ylismäki Aleksi, Åberg Pinja.

 

Aikuislinjalta Kaarinan lukiosta saa 12 opiskelijaa ylioppilaslakin:
Lakin saaneita ovat Falck Kim (Kaarina), Haltia Karoliina (Kaarina), Heino Toni (Lieto), Kulluvaara Reijo (Kaarina), Kulluvaara Renee (Rusko), Linden Essi (Kaarina), Lähdeniemi Heidi (Kaarina), Nurmi Rachanon (Vantaa), Raulimo Raija (Lieto), Suominen Petteri (Parainen). Kaksi ylioppilasta ei halunnut nimeään julkisuuteen.

 

Toivonlinnasta Suomen Kristillisen Yhteiskoulun lukiosta valmistui tänä keväänä 16 ylioppilasta:
Uudet ylioppilaat ovat Heikkilä Roni, Hukka Minna, Jänismäki Julius, Kankaanpää Laura, Kondra Ilona, Laakso Wilhelmiina, Laihonen Nuutti, Laine Hanna, Lehtonen Nea, Palomäki Elisa, Savila Jasmiina, Silmunen Fanni, Soosaar Sanno, Terho Eeva-Karoliina, Tonteri Riikka, Viitanen Jenna.

Artikkeliin täydennetty ylioppilaiden nimiä kello 14.41.