Purkutyömaalla oli onni onnettomuudessa

0

PAIMIO  Jukantiellä Paimiossa paraikaa purkutyömaana olevassa entisessä SLM-kiinteistössä syttyi keskiviikkona aamupäivällä rakennuspalo sähkökeskuksessa. Selvisi myös, että työmaalla oli käynyt kutsumattomia vieraita.
Tilanteessa oli jopa melkoinen onni onnettomuudessa. Kutsumattomat vieraat olivat jättäneet avonaisia sähkökaapeleita levälleen lattialle ja ne aiheuttivat vaaratilanteen, kun työmaalle tulleet purkajat olivat ottamassa sähköä pääkytkimen kautta.
– Urakoitsija oli purkutyössä käyttänyt työkoneissa sähköä pääkytkimen kautta, muualta sähköt oli jo poistettu. Kun työntekijä meni kääntämään pääkytkimestä, oli onni, että hän piti kiinni vain eristetystä kytkimestä. Syntyi oikosulku, joka olisi voinut antaa jopa kuolettavan sähköiskun, nyt hän selvisi vammoitta, kertoo paikalla ollut päivystävä palomestari Olli Suominen. ( juttua tarkennettu klo 16.51)

Jukantien palo saatiin nopeasti haltuun.
Jukantien palo saatiin nopeasti haltuun.

Lue lisää 8.5.2015 lehdestä