Adalmiinan helmestä tulossa koskettava ja koominen näytelmä

0
Adalmiinaa tulkitseva Hilda-Justiina Airola ei ole oikealta ammatiltaan prinsessa vaan Steiner-koulusta valmistunut ylioppilas. Näytelmän ohjaaja ja käsikirjoittaja Timo Väntsi on ollut mukana Selkussa lähes alusta saakka, ja aiemmin hän on Selkussa ohjannut ja käsikirjoittanut Pinocchion (2003) ja Saapasjalkakissan (2008). Wille Heino on vastannut markkinoinnista, Matti Moilanen musiikista.
Wille Heino vastaa näytelmässä markkinoinnista, Timo Väntsi käsikirjoituksesta ja ohjauksesta. Adalmiinaa näyttelee Hilda-Justiina Airola. Musiikki on Matti Moilasen vastuulla.

Sauvolaiset eivät tänä kesänä jää ilman kesäteatterinäytelmäänsä. Vahtistenmäelle rakennetaan parhaillaan komeaa linnaa. Sauvon Kesäteatterin Adalmiinan helmi saa ensi-iltansa heinäkuun alussa.

Tarinassa Adalmiina-prinsessa saa kastelahjana helmen, joka tekee hänestä yhä kauniimman, rikkaamman ja älykkäämmän. Samalla hänestä kasvaa yhä häijympi, itsekeskeisempi ja omahyväisempi – ja yllättäen hän menettää helmensä.

– Tarina viehätti minua, kertoo näytelmän ohjaaja ja käsikirjoittaja Timo Väntsi.

– Adalmiinalle on annettu lahja, joka ei sitten kuitenkaan ole hyväksi. Hän on piloille hemmoteltu lapsi, jolla on ollut curling-vanhemmat. Tässä on paljon tunnistettavaa meidän omassa ajassamme.

Wille Heino, joka hoitaa näytelmän markkinointia, vinkkaa, että Sauvon kesäteatterin lippuja voi ensimmäistä kertaa varata myös internetistä.

Lue lisää 23.6.2015 lehdestä