Louna-Jukolaan kannattaa saapua pyörällä tai jalan

0

Louna-Jukolan kilpailu häämöttää ja moni varmasti miettii, miten kisoja kannattaa saapua seuraamaan. Kilpailun järjestäjät ovat yrittäneet ratkaista liikennejärjestelyjä erinäisin ratkaisuin aina paikoitusalueista bussikyyteihin. Mikäli alueelle haluaa mennä omalla autolla, kannattaa varautua muutaman kilometrin kävelyyn. Polkupyörällä, kävellen tai kyydin saamalla saattaa todennäköisesti päästä lähimmäksi kisakylää.
Jukolan viestin pysäköinnin esimies Erkki Mäenpään mukaan paras vaihtoehto paimiolaisilta on saapua Jukolan viestiin pyörällä tai kävellen.
–Koska pysäköintialueet ovat sen verran etäällä, suosittelen tätä vaihtoehtoa. En ole seurannut säätä, mutta toivon, ettei ainakaan vettä sataisi, Mäenpää sanoo.

Lue lisää 12.6.2015 lehdestä