Ravintolasta vietiin arpoja ja tupakkaa

0

Paimiossa Vistantien varrella sijaitsevaan ravintolaan murtauduttiin 26.- 27.06. välisenä yönä. Ravintolasta oli anastettu ainakin arpoja ja tupakkaa.
Samana yönä Kaarinassa anastettiin omakotitalon pihalta Kilvetön Derbi Senda -merkkinen mopo. Edelleen, kyseisenä yönä murtauduttiin Ekokaarinan kierrätyskeskukseen. Myyntiosaston vitriinikaapista oli anastettu kalliita tietokoneen osia, ja lisäksi pihalla olleeseen pakettiautoon oli murtauduttu.
Kaarinassa Uuden Littoistentien varrella olevan yrityksen pihalla olleesta henkilöautosta vietiin kaikki renkaat 25. – 26.06. välisenä aikana. Auto oli jätetty tiiliskivien päälle.
Formaalintiellä yrityksen toimistohuoneessa olleesta kassalippaasta anastettiin rahaa 26.06. puolen päivän aikaan. Toimistoon on asiakastiloista esteetön kulku. Paikalta oli poistunut musta mies hopean harmaalla Ford Focus -merkkisellä autolla.