Tummat parrakkaat miehet ryöstivät pyörätuolilla liikkuneen

0

Pyörätuolilla liikkunut parikymppinen mies ryöstettiin Kaarinassa Saaristo Open -alueen ulkopuolella sunnuntaiyönä 7.6. klo 01.10 aikaan. Uhri oli yksin odottamassa taksia, kun paikalle tuli neljä miestä, jotka kaatoivat pyörätuolissa olleen miehen maahan ja nappasivat uhrin kädestä matkapuhelimen. Miehet löivät maahan kaatunutta uhria useita kertoja nyrkeillä kasvoihin samalla yrittäen ottaa lompakkoa uhrin housujen taskusta, siinä kuitenkaan onnistumatta, koska pyörätuolin turvavyö oli tiukasti taskun päällä. Lopulta miehet juoksivat pois paikalta ja jättivät uhrin kaatuneena maahan. Tapahtuman jälkeen paikalle tullut sivullinen auttoi uhrin takaisin pyörätuoliin. Uhrille tuli ruhjevammoja kasvoihin.
Kaikki neljä miestä olivat ulkomaalaisen näköisiä, parrakkaita ja mustatukkaisia, iältään vähän yli 20 -vuotiaita. Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Kaarinan poliisiasemalle numeroon 0295444767.