Miksi ikääntyminen on niin vaikeaa?

1

Kunnallislehden palstoilla ja verkkosivuilla on käyty viime viikkoina ikäkeskustelua, joka alkoi siitä, että uutisessa mainittiin ”iäkäs mies” – joka oli 71-vuotias. Tulevan perjantain lehdessä perehdytään aiheeseen syvemmin. Ikäinstituutin johtaja Päivi Topo kertoo, että ikääntyminen on nykyisin vaikea asia, kun kulttuurimme vaalii nuoruutta ja nuorekkuutta.

Lue lisää lehdestä 31.7.!

ikaihmiset1

1 KOMMENTTI

  1. On vaikea olla tänäpäivänä 7- kymppinen. Kun ei ymmärrä englantia, on vaikeaa saada selkoa kaupan tavaroista, sanomalehdistä ja televisiossa käsketään mennä nettiin. Radio huutaa joka kanavalta käsittämätöntä ja kaikkkein kamalinta on nykyajan nuorten käyttäytyminen. Saa pelätä henkensä edestä järjettömiä kakaroita. Ei minkäänlaista kunnioitusta vanhempia ihmisiä kohtaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.