Ulkopuolinen nappasi avaimet pois sekavalta autoilijalta

0

Toinen autoilija otti sekavassa tilassa olleen keski-ikäisen naisen henkilöautosta avaimet pois Paimion liikennevaloissa Kaaritien ja Vistantien risteyksessä perjantaina 3.7. kello 13.50 aikaan.
Autosta oli tullut poliisille ilmoitus jo vähän aiemmin, kun auto oli tullut moottoritietä Helsingin suunnasta kohtia Paimiota. Ilmoittajan mukaan auto oli mutkitellut huomattavan paljon moottoritiellä.
Poliisipartio lähti tavoittamaan autoa, mutta ennen poliisin saapumista oli sivullinen jo ottanut autosta avaimet pois. Epäillyn perässä ajaneen mukaan auto oli välillä pysähtynyt keskelle tietä ja sitten jatkanut erittäin epävarmasti eteenpäin kunnes perässä ajaneen auton kuljettaja otti epäillyn autosta avaimet pois liikennevaloissa  ja soitti hätäkeskukseen.
Puhalluskokeen mukaan nainen ei ollut juonut alkoholia, mutta hän oli erittäin sekava ja hänellä oli vaikeuksia pysyä hereillä. Naisen autossa oli tuoreelta vaikuttavia kolarijälkiä.
Asiaa tutkitaan nimikkeellä törkeä rattijuopumus.