Reseptikuningatar teki tähteistä tähtiä

0
Kaisa Sillanpään oma suosikki hänen uusimmasta keittokirjastaan on punajuuriboston: suolainen leivonnainen, johon voi käyttää punajuurisalaatin loput.
Kaisa Sillanpään oma suosikki hänen uusimmasta keittokirjastaan on punajuuriboston: suolainen leivonnainen, johon voi käyttää punajuurisalaatin loput.

Kunnallislehden ruokareseptien tekijä, Kaisa Sillanpää julkaisi elokuussa toisen keittokirjansa. Teos on nimeltään Tähteistä tähdiksi, ja se esittelee ohjeita, joissa ruuantähteet saavat uuden elämän.

Edellinen keittokirja julkaistiin vain vuosi sitten. Sillanpää kertoo, että yhden keittokirjan tekemiseen menee hänellä noin puoli vuotta.
– Ainakin sillä tahdilla, että syö mitä tekee, hän naurahtaa.

Jännittävää on, että ensimmäisen keittokirjansa käsikirjoitusta Sillanpää ei itse tarjonnut kustantajalle, vaan hänelle tapahtui se, mistä tuhannet muut kokkibloggaajat vain haaveilevat: kustantaja oli ottanut häneen yhteyttä ja ehdottanut keittokirjaa.

Lue lisää 21.8.2015 lehdestä