Posti ja linja-autot eivät kulje perjantaina

0
- Osa työntekijöistä osallistuu työnseisaukseen perjantaina kello 11-13, mutta kauppa pidetään avoinna koko ajan, kertoo marketpäällikkö Liisa Vainikainen Paimion S-Marketista.
– Osa työntekijöistä osallistuu työnseisaukseen perjantaina kello 11-13, mutta kauppa pidetään avoinna koko ajan, kertoo marketpäällikkö Liisa Vainikainen Paimion S-Marketista.

Hallituksen säästötoimenpiteitä vastustava suurmielenosoitus perjantaina Helsingissä näkyy jossain määrin myös Paimiossa.
Linja-autojen vuoroliikenne on kokonaan pysähdyksissä, tosin koulumatkaliikenne, myös linjaliikenteen osalta, järjestetään Paimiossa tilauskuljetuksin. Posti ei kulje perjantaina ollenkaan.
Koulut ja päiväkodit ovat kaikki avoinna normaalisti. Myös kaupat ovat auki, mutta kello 11–13 työnseisaukseen osallistuu osa työntekijöistä ainakin Paimion S-Marketissa.

Kauppojen hyllyillä voi näkyä hiukan vajetta joidenkin tuotteiden osalta kuljetusalan lakon vuoksi. Kaupoista kuitenkin vakuutetaan, ettei ruoka lopu kesken, eikä sitä tarvitse hamstrata.

Lue lisää 18.9. lehdestä