Puranpojantien kaava vihdoin valmistumassa

0
Kaava-alueen länsipuolelle jää pelto ja Sähköyhtiöntie, itäpuolelle Spurilanjärvi.
Kaava-alueen länsipuolelle jää pelto ja Sähköyhtiöntie, itäpuolelle Spurilanjärvi.

Puranpojantien asemakaava on vähitellen valmistumassa. Kaupunginhallitus hyväksyi kaavaehdotuksen keskiviikkona, ja enää puuttuu valtuuston siunaus.
Alue on Paimion keskustan kannalta kiinnostava, sillä kaavaan merkityt omakotitaloalueet kurovat umpeen Vistan ja Oinilan tiheään asuttujen alueiden välistä aukkoa, jossa tällä hetkellä on peltoa ja metsää. Lisäksi alueen liikenneyhteydet paranevat.

Metsään ja pellolle on merkitty kaavassa pientaloalue, joka sovitetaan arvokkaaseen maisemaympäristöön ja olemassa olevaan asutukseen. Tulossa on yhteensä 18 uutta omakotitaloa (AO ja AO-1). Lisäksi kaavaan metsän puolelle, Spurilanjärven lähelle on varattu tilaa asuinpientaloille (AP) eli käytännössä rivi-, pari- tai ketjutaloille.

Muuttivatko lausunnot kaavaa? Lue lisää 4.9.2015 lehdestä