Hyvää löytyy kyllä

0

Saamme usein palautetta, jossa kaivataan positiivisten asioiden huomaamista. Paikallislehdeltään lukijat odottavat valoisia havaintoja, koska laajempi kuva maailmasta vaikuttaa päivä päivältä synkemmältä.
Joskus positiivisia aiheita löytyy helposti, ja toisinaan pelkästään näkökulma voi muuttaa uutista kirkkaammaksi. Tähän lehteen yhtä kaikki saimme osutettua yllättävän monta positiivista juttua.
Voimannostotapahtuma Paimio Power Weekend järjestettiin ensimmäisen kerran, mutta siellä tehtiin huippusuorituksia ja jopa maailmanennätys. Aivan kuin vaivihkaan synnytetty mittava kisatapahtuma sai yleisön liikkeelle ja luvassa on jo jatkoa ensi vuodelle. Paimio ponnahti siis voimannostajien ja alasta kiinnostuneiden kartalle kertanostolla. Se on upea suoritus pariskunnalta, joka tapahtuman rakensi. Onnea jatkoon ja kiitos!

Paimio ponnahti siis voimannostajien ja alasta kiinnostuneiden kartalle kertanostolla.

Liikkuva koulu -termi muuttui lihaksi, kun Vistan koululla keksittiin pyöräkummi-idea. Kun oppilaista joka kolmas tulee kouluun kuljetettuna, polkupyörän puute estää retket lähimaastoon. Totta, kävellenkin pääsee, mutta etäisyys on rajallinen, samoin aika. Kummien lahjoittamat jopot antavat mahdollisuuden konkreettisesti laajentaa paljon puhuttua oppimisympäristöä. Hieno juttu, kun opetusta voidaan viedä ulos luokista ja laittaa lapset samalla liikkumaan.
Työelämää koskevat uutiset sekä valtakunnallisesti että paikallisesti pyörivät varmasti monen mielestä todella kielteisessä kehässä. Tehokkuutta, taloudellisuutta, tiukkuutta, ankeutta… Mutta niin on, että työelämään mahtuu niitäkin uutisaiheita, jotka alleviivaavat hyviä asioita. Tilastot paljastivat, että Paimion kaupungin palveluksessa on tyypillistä pitkät työurat.
Tilastojen takaa löytyi konkari ja juniori, joilla molemmilla oli hyvää sanottavaa. Hei ottivat esille työn arvostuksen ja työpaikalla viihtymisen. Molemmat hyviä ja tärkeitä huomioita jokaisella työpaikalla.