Liikuntavälineitä lahjaksi SOS-lapsikylään

0

Peimari Unitedin kauden viimeisessä kotipelissä kerätään käytettyjä urheiluvälineitä SOS Lapsikylän käyttöön. Kaarinan kylässä lapsilla on pulaa tällä hetkellä lähes kaikenlaisista liikuntavälineistä. Erityisesti luistimia ja jalkapallotarvikkeita kaivataan aina lisää.
– Esimerkiksi parin huonon talven takia luistimista alkaa olla kova pula. Ja koska jalkapalloa pelataan myös paljon, tarvitaan sitä välineistöä koko ajan, kertoo Lapsikylän vapaa-ajan ohjaaja Saska Lintunen.
Peimari United pelaa kauden viimeisen kotipelinsä lauantaina kello 17 Soikalla.
– Peimarin valmentaja Diogo Nobre otti yhteyttä minuun ja ehdotti yhteistyötä. Aika nopeasti idea kerätyksestä muuttui konkretiaksi. Varmasti jonkinlaista tapahtumaa seuran ja lapsikylän välillä järjestetään myös jatkossa, Lintunen tuumii.