Sähköt poissa Paimiosta ja Sauvosta

0

Paimion keskustassa työpäivät alkoivat torstaina 22.10. kynttilänvalossa. Sähköt ovat poissa laajalta alueelta Paimiosta ja Sauvosta. Muun muassa Paimion keskusta, Preitilä ja Oinila ovat tällä hetkellä ilman sähköjä.

Vielä ei ole tiedossa, kuinka kauan sähkökatkos kestää. Vikaa selvitellään.

Carunan vikakartalle tieto ilmestyi hieman ennen aamukymmentä. Vikakartan perusteella sähköttä oli kymmenen aikaan aamulla yli 5000 asiakasta, joista suurin osa Paimiossa, vajaa tuhat Sauvossa.

Facebook-päivitysten perusteella sähköt toimivat Askalassa, Taatilassa, Kerkolassa ja Karunassa, mutta pimeää on Paimion keskustan lisäksi Jokelassa, Koskelassa, Kriivarissa, Husossa, Kevolassa, Naskarlassa, Oinilassa, Tapiolassa, Paimion Nesteellä, terveyskeskuksessa, Sauvon kirkonkylässä ja kannaksen alueella sekä Vahtisissa.

Artikkelia täydennetty kello 9.56.