K-Market Kaarina Center avaa ruoan verkkokaupan

0

K-Market Kaarina Center avaa ruokatarvikkeiden verkkokaupan tällä seudulla 4. marraskuuta alkaen. Asiakas voi näin ollen tilata haluamansa tuotteet verkkoruokakaupasta ja ne toimitetaan hänen kotiovelleen. Verkkokaupasta voi tilata lähes kaikkia kaupan tuotteita, tupakka- ja alkoholituotteita lukuun ottamatta.
– Aamupäivällä voi tilata iltapäivällä tulevan toimituksen. Jos haluaa tuotteet kotiinsa puolestaan aamupäivän aikana, tulee ne olla tilattu jo edellisenä päivänä, K-Market Kaarina Centerin kauppias Marko Mondolin kertoo.
Ostokset maksetaan korttimaksulla.
– Kuljetusten yhteydessä meillä on kannettava korttipääte mukana. Erikseen on sovittava, jos haluaa maksaa käteisellä, Mondolin kertoo.
Kauppias Marko Mondolin mukaan ruoan verkkokaupassa mukana olevia postipiirejä on melko paljon.
– En osaa ihan suoraan sanoa, kuinka laajalle alueelle tuotteita kuljetetaan, mutta kymmenen kilometrin säteelle ainakin helposti ja tarvittaessa kauemmas. Kaikki riippuu aika paljon siitä, miten systeemi lähtee toimimaan.
– Kun nettisivut alkavat toimia, sieltä voi katsoa, kuuluuko palvelun toimitusalueeseen. Jos tilauksia alkaa tulla paljon, hoitaa kuljetusliike ne tulevaisuudessa, Mondolin jatkaa.
Marko Mondolin kertoo antaneensa verkkoruokakaupasta esitteitä muun muassa vanhusten- ja kodinhoidon puolelle Kaarinassa.
– Kodinhoitaja voi tehdä tilauksen esimerkiksi vanhuksen puolesta. Jos perheessä on puolestaan paljon pieniä lapsia, eikä autoa käytössä, on palvelu hyödyksi. Toimitamme tuotteita myös yrityksille.
Kaarinan aloittaessa ruoan verkkokaupan, ei esimerkiksi Paimion K-Supermarket ole vielä lähtenyt mukaan samaan.
– Tällä hetkellä meillä ei ole sille vielä kysyntää. Menemme perinteisellä linjalla toistaiseksi eteenpäin, mutta pidämme korvat höröllä, miten kysyntä alueella palveluun kasvaa, Paimion K-Supermarketin kauppias Terhi Wiren kertoo.