Kaarinan taitoluistelijat valmiina SM-valintakilpailuun

0

muokkarit3Muodostelmaluistelun SM-sarjan ensimmäinen valintakilpailu järjestetään HK Areenalla 7.-8. marraskuuta. 650 luistelijaa ja 29 joukkuetta tavoittava tapahtuma kerää luistelijoita ympäri Suomen. Myös Kaarinan Taitoluistelijat ovat mukana kilpailuissa kahdella joukkueella.
– Olemme nuori ja raikas seura, jolla on uutta otetta. Joka kausi pyrimme tuomaan jotain uutta ja erilaista ohjelmaan ja musiikkiin, päävalmentaja Siiri Eskelinen kuvailee.
Kaarinan Taitoluistelijoissa tulevissa kilpailuissa nähdään 14–18-vuotiaat SM-juniorit, Dream Edges, sekä hieman nuoremmat 11–15-vuotiaat SM-noviisit, Diamond Edges. Joukkueiden jäsenet ovat pääsääntöisesti tyttöjä, vaikka yksi poikakin löytyy juniorijoukkueen riveistä. Dream Edgesin tavoite on päästä lähelle SM-tason kärkikastia. Tulevissa valintakilpailuissa sarjoista jatkoon pääsee kuusi parasta joukkuetta, jonka jälkeen seuraavissa karsinnoissa valitaan jatkoon vielä toiset kuusi seuraavaa. Juniorijoukkueella ei kuitenkaan ole suuria paineita tuleviin kisoihin.
– SM-junioritasolla kilpailee vain 12 joukkuetta, joten kaikki pääsevät mukaan. SM-noviiseissa puolestaan yksi joukkue karsiutuu, Siiri Eskelinen kertoo.

Lue lisää 6.11.2015 lehdestä