Viikonloppuna avataan joulukadut Piikkiössä ja Paimion Postinkujalla

0

Viikonloppuun osuu useita jouluisia paikallisia tapahtumia.

Perjantaina vietetään muun muassa Piikkiössä Joulukadun avajaisia. Hadvalantiellä kello 16 on piikkiöläisiä yhdistyksiä, yrityksiä ja torimyyjiä. Esillä on myös lasten tekemiä käsitöitä ja piirustuksia.
Joulukadun valot sytytetään kello 18, ja samaan aikaan lausutaan Joulukadun avajaissanat. Joulupukki on luvannut saapua paikalle kello 18.15., ja kello 19 vietetään Hilpeää Joulunavausta kirkossa.

Sunnuntaina 29.11. vietetään Paimion Postinkujalla perinteisiä Joulukujan avajaisia kello 17.
Tänä vuonna Postinkujan Joulukujan valot sytytetään 25. kerran. Tunnelmallisen tapahtuman ohjelmassa on perinteinen pikkujoulurauhan julistus, enkelikuoron lauluesityksiä sekä glögi- ja piparitarjoilu. Myös joulupukki on luvannut tulla paikalle jakamaan karkkia lapsille.