Ajokortti haetaan jatkossa Ajovarmalta

0

Ajokorttia ja muita tieliikenteen henkilölupia haetaan Ajovarma Oy:n palvelupisteistä 1.1.2016 alkaen.
Ajovarmalta haettavia lupia ovat ajokortti, ajokorttilupa, harjoituslupa, opetuslupa, liikenneopettajalupa, taksinkuljettajan ajolupa ja ajoluvan kaksoiskappale, vammaisen pysäköintilupa ja pysäköintiluvan kaksoiskappale sekä piirturi- tai ammattipätevyyskortti sekä ADR-ajolupa.
Ajovarma ottaa vastaan ajokortti- ja muut hakemukset. Ajan voi varata jo nyt etukäteen  nettisivujen kautta osoitteessa www.ajovarma.fi.
Ajokortti, opetuslupa, piirturikortti, ammattipätevyyskortti, ADR-ajolupa, taksinkuljettajan ajolupa, liikenneopettajalupa ja vammaisen pysäköintilupa postitetaan asiakkaalle kotiin.  Moottoripyörän harjoitusluvan saa heti mukaansa Ajovarman palvelupisteestä.