Millainen on kaunis joulukuusi?

1

Joulukuusihankinnat ovat tällä hetkellä kiireisimmillään. Tilastokeskuksen mukaan 54 % kotitalouksista hankkii joulupuun.
Useimmille jouluihmisille kuusen ulkonäkö on yksi tärkeimmistä joulun yksityiskohdista. Monen perheenäidin joulu on pilalla, jos kotiin on tuotu ruma kuusi.
Millainen sitten on kaunis tai ruma joulukuusi? Sauvolainen Timo Väntsi piirsi Kunnallislehdelle kuvan viidestä erilaisesta vaihtoehdosta. Toimittajat kävivät Piikkiön keskustassa kysymässä, mikä niistä on mieluisin. Gallup-vastaukset löytyvät 22.12. Kunnallislehdestä.

Mitä mieltä sinä olet? Mikä näistä kuusista on sinulle mieleisin joulupuu? Vihaatko neulasia tai muovikuusia, tai mitä muita ehtoja sinulla on kuusesta? Eikö teille hankita kuusta ollenkaan? Käy kertomassa teidän perheenne joulukuusista Kunnallislehden Facebook-sivuilla.

Lue lisää 22.12.2015 lehdestä

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.