Kiertävä elokuvateatteri tuo leffat Piikkiön Pontelaan

0
Pukeutuukohan Henry Erkkilä perjantai-illalla Kung-Fu Pandaksi?
Pukeutuukohan Henry Erkkilä perjantai-illalla Kung-Fu Pandaksi?

Disneyn uutuus, lastenelokuva Kunnon dinosaurus tuli juuri ensi-iltaan, mutta nyt perjantaina sitä esitetään jo Piikkiön nuorisotalo Pontelassa ja hintakin on vain muutaman euron. Miten tämä on mahdollista?
– Digitalisaation myötä olemme saaneet uutuuselokuvat heti kun ne tulevat ensi-iltaan. Ennen kopiot olivat kalliita ja niitä tuli Suomeen vain viitisenkymmentä kappaletta. Silloin saimme kopion elokuvasta vasta kun sen esittäminen lopetettiin Finnkinolla, selittää piikkiöläinen Henry Erkkilä.
Erkkilä pyörittää työkseen kiertävää elokuvateatteri Kinotouria, joka esittää elokuvia säännöllisesti yli 15 paikkakunnalla Varsinais-Suomessa. Piikkiön lisäksi esityspaikkoja on muun muassa Naantalissa, Liedossa, Säkylässä ja Aurassa.
Kiertävän elokuvateatterin lisäksi Erkkilä pyörittää elokuvateatteri Laitilan Kinoa.

 

Lue lisää 15.1.2016 lehdestä