Avartti-tunnustuksia paikallisille nuorille

0
Aina-Ilona, Niko ja Maria saivat tunnustuksen Avartti-harrastuksestaan
Aina-Ilona, Niko ja Maria saivat tunnustuksen Avartti-harrastuksestaan

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen jakoi perjantaina 5.2. Avartti -ohjelman tunnustukset 45 nuorelle Helsingissä. Kultaisia tunnustuksia jaettiin viisi, hopeisia 10 ja pronssisia 31. Kultaisen tunnustuksen saivat muun muassa piikkiöläinen Niko Wahlroos ja paimiolainen Aina-Ilona Kronbäck, hopeisen puolestaan piikkiöläinen Maria Laakso.
Avartti on kansainvälinen 14–24-vuotiaiden toimintaohjelma, joka kannustaa nuoria uusien taitojen oppimiseen, vapaaehtoistoimintaan, liikuntaan ja luontoretkeilyyn. Avarttia toteutetaan kuntien, seurakuntien, järjestöjen ja oppilaitosten nuorisokasvatustyössä.

Lue lisää Kunnallislehdestä 5.2.