Paimion Lidlin viereen ulkokuntosali ja pysäköintikeskus

0
Ramboll Finland Oy:n laatimassa havainnekuvassa näkyy, miten uudet rakennukset sijoittuvat Paimiontien ja Kravinkujan risteykseen. Valkoiset rakennukset edustavat jo olemassa olevia rakennuksia.
Ramboll Finland Oy:n laatimassa havainnekuvassa näkyy, miten uudet rakennukset sijoittuvat Paimiontien ja Kravinkujan risteykseen Sauvon suunnalta tultaessa. Valkoiset rakennukset edustavat jo olemassa olevia rakennuksia.

Meijeritien kaavaehdotus on valmistunut. Ympäristölautakunta hyväksyi sen yksimielisesti, ja kaavaa pohditaan seuraavaksi kaupunginhallituksessa keskiviikkona.

Uutta kaavaehdotuksessa on se, että alueen keskelle on nyt kaavoitettu seniori- eli ulkoliikuntapuisto sekä suuri pysäköintikeskus. Pysäköintitalon katolle halutaan kaavassa istutuksia tai viherkatto. Korkein, Paimiontien varteen tuleva maamerkkimäinen kerrostalo on madaltunut 10-kerroksisesta 8-kerroksiseksi.

Meijeritien kaava-aluetta rajaavat Paimiontie, Kravinkuja, Vistantie ja Meijeritien kerrostaloalue. Alueelle aiotaan vähittäiskaupan suuryksikköä, ja sopimukset Lidlin kanssa on jo tehty.

Maakuntamuseo ja Paimio-Seura kritisoivat kaavaa. Lue lisää 2.2.2016 lehdestä