Ramones –legenda ja E-Type Saaristo Openiin

0

Supertähti Marky Ramone (USA) sekä huippusuosittu eurodance –artisti E-Type (SWE) saapuvat esiintymään Kaarinan Saatisto Openiin. Kesäkuun 10.-11. järjestettävä festivaali on tuttuun tapaan Hovirinnan ranta-alueella.
15 -vuotta legendaarisessa The Ramones -yhtyeessä sekä muun muassa Misfits -yhtyeessä rummuttanut Marky Ramone esiintyy Saaristo Openin lauantai-illassa 11.6. Marky Ramone saapuu Kaarinaan soittamaan vanhoja Ramones -hittejä huippumuusikoista koostuvan yhtyeensä kanssa.
Perjantaina Hovirinnan rannassa puolestaan nähdään kovassa suosiossa oleva ja todella energisistä esiintymisistä tunnettu ruotsalainen eurodance -artisti E-Type!
Saaristo Openin koko ohjelmisto on nyt valmis eli perjantaina esiintyvät J.Karjalainen, Anssi Kela, Klamydia, E-Type (SWE), Egotrippi, Von Hertzen Brothers ja Virve Rosti & Freeman & Menneisyyden Vangit. Lauantaina yleisöä viihdyttävät Marky Ramone (USA), Kaija Koo, JVG, Neljänsuora, Mira Luoti, Olavi Uusivirta ja Maija Vilkkumaa.