Tablet-seminaari keräsi väkeä ympäri Suomea

0
Kaksipäivinen seminaari ei olisi onnistunut ilman oppilasagentteja, jotka huolehtivat käytännön juoksevista asioista. Agentteina toimivat muun muassa Anttoni Tornberg, Roope Töykkälä, Samu Wahlroos, Johannes Lahdenperä, Eemil Tornberg, Anna-Riikka Rissanen, Enja Kanervavuori, Susanna Salonen ja Ida Råstedt.
Kaksipäivinen seminaari ei olisi onnistunut ilman oppilasagentteja, jotka huolehtivat käytännön juoksevista asioista. Agentteina toimivat muun muassa Anttoni Tornberg, Roope Töykkälä, Samu Wahlroos, Johannes Lahdenperä, Eemil Tornberg, Anna-Riikka Rissanen, Enja Kanervavuori, Susanna Salonen ja Ida Råstedt.

Suomen koulumaailman huomio kiinnittyi tiistaina ja keskiviikkona Piikkiön yhtenäiskouluun, kun Tabletit osaksi oppimisympäristöjä -seminaarissa jaettiin kaarinalaisten kokemuksia tablet-koneiden käytöstä peruskoulussa.

Seminaariin osallistui noin 250 opetus- ja tietohallintoalan asiantuntijaa ympäri Suomea. Kaukaisimmat tulivat Islannista.

– En voisi olla tyytyväisempi, rehtori Marko Kuuskorpi kehuu.

Yleisöä ja mediaa kiinnosti erityisesti Ilkka Paanasen, ssamassa koulussa aikoinaan opiskelleen, Supercell-peliyhtiön toimitusjohtajan esitys. Myös Paimiosta oli paikalla väkeä kuuntelemassa. Lue lisää 12.2.2016 lehdestä