Hakan muistolaatta naputettiin Tillintuvan seinälle

0

Paimion Haka ry perustettiin 27.3.1955 nuorisotalo Tillintuvalla. Perustamispäivän muistoksi Tillintuvan seinään kiinnitettiin viime lauantaina muistolaatta, joka kunnioittaa sekä seuraa että sen perustamispaikkaa. Samassa yhteydessä nimettiin myös seuran kolme uutta kunniajäsentä; Timo Haltia, Tauno Laaksonen ja Juhani Virta.
Paimion Hakan Tuki ry:n hankkiman kyltin paljasti yhdistyksen puheenjohtaja Jari Tranberg. Hän kertasi 110-vuotiaan Tillintuvan tapahtumia laajasti ja ansiokkaasti. Tillin historiassa se on ollut monien yhdistysten ”kotipesä” jossa on tapahtunut monenmoista, lähtien virallisista tapahtumista ja keventyen harrastuksiin, tansseihin ja teatteriesityksiin.
Paimion Hakan perustavaan kokoukseen Tillintuvalle osallistui 20 henkeä, joista kolme oli täysi-ikäistä, eli yli 21.vuotiasta, ja seura voitiin lainmukaisesti rekisteröidä.  Kunniajäseniksi lauantaina kutsuttujen Timo Haltian ja Tauno Laaksosen nimet löyivät ensimmäisten 49 sinä vuonna jäsenmaksua maksaneiden listalta. Molemmat olivat tuolloin 8-vuotiaita.

Hakan laatan julkistustilaisuus oli lauantaina Tillintuvan kupeessa.
Hakan laatan julkistustilaisuus oli lauantaina Tillintuvan kupeessa.

Lue lisää 22.3. lehdestä