Selkun lippu korkealla

0

Selku ry:n viime joulukuussa Vahtisissa esittämä Pieni tulitikkutyttö nähtiin viime viikonloppuna myös valtakunnallisella Spotti-lastenteatterifestivaalilla. Esitys sai siellä loistavan kritiikin: “Parasta siinä on harmoninen tunnelma ja hallittu kokonaisuus, jonka myötä esitys toimii juuri niin kuin teatterin pitääkin; johdattaa hetkeksi omaan maailmaansa ja pitää otteessaan alusta loppuun”.

Lue lisää lehdestä 1.4.

Eturivissä Pienen tulitikkutytön näyttelijät: Hilla Puntala (vas.), Emma Tainio, Jutta Jokinen, Martta Liippo, Tuuli Syvänen ja Milla Höyhen. Takana aikuiste huoltojoukot: bussia kuskannut Juha Airola, puvustaja Pirjo Höyhen, teknikko Samuli Airola ja ohjaaja Sini Sarmasto. (vas.), Pi
Eturivissä Pienen tulitikkutytön näyttelijät: Hilla Puntala (vas.), Emma Tainio, Jutta Jokinen, Martta Liippo, Tuuli Syvänen ja Milla Höyhen. Takana aikuiset huoltojoukot: bussia kuskannut Juha Airola, puvustaja Pirjo Höyhen, teknikko Samuli Airola ja ohjaaja Sini Sarmasto. Kuvan otti Antti Airola.