Milka Reponen oli paras urheilija

0

Paimion viime vuoden paras urheilija on hiihtosuunnistaja Milka Reponen, jonka saavutukset olivat selkeät: MM-kulta keskimatka, MM-viestihopea, EM-viesti pronssi, Ski Orientering Tour 2015 voitto, SM-viesti kulta  ja SM-pitkä hopea. Parhaat listasi tuttuun tapaan Paimion kaupungin sivistys- ja vapaa-ajanlautakunnan nimeämä valintajoukko.
Henna Lehtonen nimettiin vuoden nuoreksi. Hän kuuluu oppilaskunnan hallitukseen, sekä toimii Paimion nuorisoneuvostossa ja aktiivisesti seurakunnassa.
Kunnon kuntalaiseksi nimettiin Jukka Salmela, jonka meriitit liikunnan piiristä ovat mittavia niin kansallisesti kuin paikallisesti. Salmela on toiminut mm. SUL:n hallituksen jäsenenä ja palkittu liikunnan kultaisella ansioristillä. Paikallistasolla toiminut aktiivisesti yleisurheiluvalmennuksessa. Salmela on Paimion seuraparlamentin puheenjohtaja.

Muut palkitut lehdessä 15.4.