Paimiolaisnuorten illanvietto vei Tyksiin

0
Nuorten illanvietto Kaimalantiellä Paimiossa päättyi ikäviin seurauksiin.
Nuoret saivat puoli yhden aikaan yöllä päähänpiston lähteä autoilemaan. Kuskin paikalle istui tolkuttomassa humalassa ollut 16-vuotias, ja kyytiin nousi pari muuta.
Pienen ajelun jälkeen auto pyöri katon kautta ympäri, ja kolme nuorta kuljetettiin loukkaantuneina Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. “Hyvä onni ja sattuma säästivät kaikkien hengen eikä kukaan ole onneksi myöskään ilmeisesti vakavasti loukkaantunut”, kerrotaan poliisin tiedotteessa.
Tekoa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kortitta ajona ja vammantuottamuksena. Lisäksi auton korvauskulut tulevat nuoren maksettavaksi.
Kaikki mukana olleet nuoret olivat paikallisia.
Poliisi muistuttaa, että 15–24-vuotiaat nuoret ovat yliedustettuina liikenneonnettomuuksissa. Tämän ikäisiä nuoria on väestöstä vain noin 12 prosenttia, mutta joka kolmas tieliikenteessä loukkaantunut on nuori. Nuorten vakavissa liikenneonnettomuuksissa esiintyvät yleensä kova vauhti, tieltä suistuminen, turvavöiden puuttuminen, kuljettajan nuori ikä, alkoholi sekä
kesäviikonloppu.